"Végleges szőrtelenítés - valóban!"

 

Ha eleged van és tényleg végleg szeretnél megszabadulni a szőrszálaktól, akkor a legjobb helyen jársz!
Az országban egyedülálló módon, saját módszer alapján végezzük a szőrszálak végleges eltávolítását!

Végleges szőrtelenítés Budapesten

 

Cocoon Medical laser

 

Egészség, Kíméletesség, Hatékonyság

 

01 *egészség: nem játék a lézer!

 

Tudtad, hogy egyes gépek nem csak a szőrszálaiddal bánnak el, hanem a környező szöveteiddel is?

A gép összetétele, a felhasznált technológia cseppet sem mindegy... a szőrtelenítő lézer gépek legnagyobb része a környező szövetekben is elnyelődik, ezzel károsítva kötőszövet állományodat, bőröd kollagén és elasztikus rostjait.

Ne vidd vásárra a bőröd!
Nálunk nincs kompromisszum!

Válaszd a legjobbat hiszen az egészségedről van szó! Szalonunkban speciális impulzus kibocsátással és technológiával garantáljuk hogy csakis a szőrszálaiddal bánunk el! Ne feledd, szépséged mellett az egészséged az első! Ne dőlj be a középkategóriás ajánlatoknak: A lézer a lézerfény impulzusainak kibocsátásával működik. Ezek tartósan károsítják a szőrtüszőt és annak gyökerét.

Végleges lézeres szőrtelenítés

 

02 *Kíméletesség

 

A Cocoon medical lézer legújabb technológiájával gyakorlatilag fájdalommentes a kezelés.

A speciális hűtőrendszer gondoskodik róla, hogy mindvégig kényelmesen teljen a kezelésed.
Kíméletlenül és végleg számol le a szőrszálakkal, miközben tökéletesen kíméletes a bőrödhöz!

Végleges szőrtelenítés - Dióda lézeres szőrtelenítés

03 *Hatékonyság

 

Miért roncsolnád a szőrtüszőid gyenge eltávolítási módszerekkel?

Tudtad hogy egy nem megfelelő gép által végzett kezelés sorozat, olyan mértékben roncsolhatja a szőrszálakat, hogy azok nem tűnnek el, viszont már vezetni sem képesek a lézernyalábot? Ezáltal sokkal nehezebb dolgunk van, hogy helyrehozzuk a károkat és valóban megszabadítsunk a nem kívánatos szőrszálaktól.

 

Ne fuss plusz köröket, ne dobd ki a pénzed!
Kezdj azonnal a legjobb helyen!

 

Végleges szőrtelenítés - Dióda lézeres szőrtelenítés

 

URP Technológia

 

 

A Cocoon Medical lézer URP (Ultra Rövid Pulzus) technológiával működik. Ez az innovatív technológia lehetővé teszi a ultrarövid, 3 miliszekundumos impulzusok továbbítását a szőrszálba. Ahogy az optimális hőmérsékletet eléri a lézer, a bőr károsítása nélkül károsítja a szőrtüszőt.

Az ultra rövid impulzus előnye, hogy nagyon gyorsan felmelegíti a szőrszálakat, lehetővé téve, hogy maga a szőrszál a hőt továbbítsa a tüszőbe, még mielőtt elvészne.

Ily módon a szőrtüsző hatékonyan megsemmisül. Hosszú impulzusokkal ez rendkívül nehéz - kiváltképp 3. illetve 4. kezelést követően, amikor a szőr már vékonyabb, világosabb. Mivel nem tudják elég gyorsan felmelegíteni a szőrt, a szőrtüsző nem mindig pusztul el, vagy csak részben roncsolódik.

A felmelegedés sebessége rendkívül fontos, mivel a szőrszál, mint bármely más tárgy, elveszti a hőt, tehát visszahűl. Mivel a szőrszál apró méretű, ez a lehűlés rendkívül rövid idő alatt megtörténik. Ezt a folyamatot thermo-relaxációs időnek nevezzük, ez az az időtartam, ami alatt a szőr megába szívja a hőt, illetve lehűl. A tanulmányok azt mutatják, hogy a haj 3 ms alatt elnyel minden energiát anélkül, hogy azt a bőrszövet irányába továbbítana. 20 ms idő alatt elnyeli az energia egy részét, és egy másik részét elkezdi szétoszlatni a szomszédos szövetekbe. 50 ms alatt a haj eloszlatja a hőt a szomszédos szövetekben, miközben hőmérséklete lassan csökken.

Az elérhető legújabb technológiával a kezelés gyakorlatilag fájdalommentes.
A kiválasztott területet lehűtik a kezelés előtt, alatt és után a maximális kényelmi szint és a bőr védelme érdekében.