Tartósan ívelt, gyönyörű pillák hosszú heteken át?
Tíz perccel több reggelente az ágyban?

 

A BeautySense Szépségszalonban is elérhető Best Lashes and Brows professzionális szempillalifting a töveknél emeli meg a pillákat, és garantálja nemcsak a maximum hatást, hanem a ráérős készülődéseket is. Lehetővé teszi számodra, hogy rövid idő alatt juss sminkmentesen is tökéletesen ívelt pillákhoz és bájosan nyílt tekintethez, erőfeszítés és kényelmetlenségek nélkül!

 

  1. Az eljárás során először megtisztítjuk a szemhéjakat és a szempillákat a szennyeződésektől és a sminktől.
  2. A kezelés során speciális eszközöket, ún. szilikonpadokat helyezünk a szemhéjra, melyekhez szálanként fixáljuk pilláidat.
  3. Ezután következik a göndörítés, melyet minden esetben a legkiválóbb alapanyagokkal, körültekintően végzünk el.
  4. A hatóidőt követően fixáljuk az eredményt, biztosítva ezzel a minőségi végeredményt.
  5. Az arcodhoz és bőröd tónusához illő árnyalatokkal tartós szempillafestést végzünk, mely megkoronázza a liftingélményt.
  6. A folyamatot mindig a saját pillák táplálását és védelmét szolgáló keratinolajos ápolással zárjuk.

Szempillalifting: az ideális választás a mindennapokra!

 

Neked ajánljuk, ha

  • elfoglalt nő vagy, aki a tökéletesre törekszik. Teljes élet és áradó szempillaszépség azonnal, extra szempillaápolási idő nélkül!
  • egyenes, lefelé álló szempillákkal rendelkezel. Gyors és látványos eredmény a saját pillák támogatásával.
  • nem tudsz, vagy nem akarsz műszempillát viselni. Miért ne lehetnének csábítóan ívelt, tartósan gyönyörű pilláid műszempillák nélkül?! Hozott „anyagból” dolgozunk, és a legjobbat hozzuk ki belőle(d).
  • megereszkedett szemhéjad kedvezőtlenül befolyásolja arcod szépségét. Optikai tuning természetesen! A lifting hatására pilláid hosszabbnak tűnnek és „rejtik” a szemhéj egy részét. Így arcod eredeti karaktere jut újra főszerephez.

 

Érzékeny a szemed? Ne mondj le az ívelt pillákról!
A szempillalifting eljárást mindig kiemelkedő higiéniai feltételeknek megfelelve, minőségi alapanyagokkal végezzük, így még az érzékeny szemű, akár szemműtéten átesett vendégek számára is biztonsággal alkalmazható. Kényelmes, fájdalommentes és tartós eljárás, mely természetes hatást garantál, így akár férfiaknál is alkalmazható.