Az egészséges szépség fontos: kezdd a bőröddel!

 

A makulátlanul ragyogó, egészséges és fiatalosan feszes arcbőr nem kósza remény többé! A DermaPen kezelés használatával arcbőröd önmegújító folyamatai megfiatalítják bőrödet, és megmutatják valódi szépségedet. Foglalj időpontot DermaPen kúrára az óbudai BeautySense Szépségszalonba, és mutasd meg, ki vagy!

 

 

A DermaPen kezelés helyi érzéstelenítésben végzett fájdalommentes, orvosi minőségű alapanyagokkal történő kozmetikai eljárás, mely

 • nagy mennyiségű hatóanyagot juttat a bőrbe,
 • látványos eredményeket garantál,
 • nincs ismert mellékhatása és
 • életkortól függetlenül alkalmazható.

 

A DermaPen módszer

 

A DermaPen a Dermaroller rendszer továbbfejlesztett és automatizált változata, mely még professzionálisabb kezeléseket és még látványosabb eredményeket tesz lehetővé. Az orvosi minőségű, maximális higiéniát biztosító eszközben található 12–36 függőlegesen álló tűvel apró sebeket, ún. mikrosérüléseket ejtünk a bőrön, melynek hatására beindulnak a bőr öngyógyító folyamatai, azaz nagy mennyiségű kollagén és elasztin termelődik. A tűk pozíciója lehetővé teszi, hogy a helyi érzéstelenítésben végzett fájdalommentes kezelés során függőleges irányú csatornákat nyissunk meg a bőr felszínén, ez pedig kisebb mértékű vérzéshez és alacsonyabb fájdalomérzethez vezet.

A DermaPen másik előnye, hogy a kezelés során felhasznált hatóanyagok felszívódása jelentősen javul a csatornák kialakításának hatására, miközben a mellékhatásként jelentkező bőrpír csupán 6–24 órán át áll fenn. A hatóanyagfelvétel-fokozódás a kezelést követő napokban is fennáll, így a DermaPen kúraszerű alkalmazása rendkívül látványos változásokat hozhat életedbe, ha

 • aknék, hegek és műtéti hegek kezelésében van szükséged segítségre,
 • halványítanád vagy eltüntetnéd mimikai ráncaidat,
 • tág pórusok keserítik meg az életedet,
 • bőröd veszített természetes tónusából, vagy
 • öregségi foltokkal, illetve hipopigmentációval kell szembenézned.

A DermaPen segít, hogy a külső szemlélő számára is pontosan az legyél, akinek belül is érzed magad: egy gyönyörű és kortalan nő.

 

 

A DermaPen kezelés menete

A módszer rendkívül egyszerű, helytelen alkalmazása esetén azonban súlyos sérüléseket és felülfertőződéseket okozhat, ezért kiemelten fontos, hogy a kezelést minden esetben képzett kozmetikus vagy szakorvos végezze. Az óbudai BeautySense Szépségszalonban gyakorlott kollégáink várnak, hogy segítsenek a tökéletesen puha, bársonyos arcbőr elérésében.

 

Ismerd meg a kezelés menetét!

 

01lépés: Konzultáció

A DermaPen tűrendszerének kialakítása többféle szúrásmélységet tesz lehetővé 0,25 mm és 2 mm között. A helyes szúráshossz és a megfelelő hatóanyag kiválasztása hozzáértést és tapasztalatot kíván, illetve minden esetben egyéni elbírálás alá esik. A megfelelő előkészítés érdekében kollégáink első alkalommal bőrtípuselemzést végeznek, és meghatározzák a teljes kezeléshez szükséges hatóanyagkoktél összetételét.

02lépés: Kezelés

A kezelés napján a megtisztított bőrre helyi érzéstelenítő folyadékot viszünk fel, majd elvégezzük a szükséges kezelést, azaz mikrosérüléseket keltünk a bőrön. Mivel a bőrön ejtett szúrások iránya, mélysége és a hengerelés iránya egyaránt befolyásolják mind az elért eredményt, mind a bőr egészségét, kiemelten fontos, hogy a kezelést minden esetben hozzáértő szakember végezze!

A DermaPen által megnyitott csatornákba a fájdalommentes kezelés során orvosi tisztaságú hatóanyagot juttatunk, mely a nagyfokú felszívódásnak köszönhetően látványos eredményeket garantál.

03lépés: Kezelés utáni gondoskodás

Mivel az arcon ejtett sebek teljes gyógyulásának maximális időtartama 24 óra, a kezelést követő egy napban az arcbőrt nem érheti jelentős napfény, dekorkozmetikum, arcápoló vagy naptej, kerülendő a szauna, az uszoda és bármely izzadással járó tevékenység. Kiemelten fontos azonban a kezelések közötti fokozott folyadékbevitel, mely belsőleg támogatja a bőrmegújulási folyamatokat és a test egészének egészségét.

 

Fontos tudnod, hogy bár egyetlen kezeléssel is meglepően látványos hatást gyakorolhatunk az arcbőrre, a tartós eredményekhez átlagosan 6-8 alkalmas kezeléssorozatra van szükség. Adj időt magadnak, és szépülj meg értő kezek között az óbudai BeautySense Szépségszalonban a DermaPennel!

 

 

Az alábbi esetekben - bőröd védelme érdekében - a DermaPen kezelés nem alkalmazható, ha

 • aktív bőrfertőzés áll fenn, vagy krónikus bőrbetegséggel küzdesz,
 • rosacea, ekcéma vagy pikkelysömör tünetei tapasztalhatók az érintett területen,
 • várandósság és szoptatás áll fenn,
 • cukorbeteg vagy (inzulinrezisztencia esetén személyes konzultáció javasolt),
 • keloidképződésre való hajlamod vagy solar keratosisod van,
 • az elmúlt hat hónapban gyümölcssavas hámlasztáson vettél részt,
 • ismert allergiád, gyógyszerérzékenységed vagy vérképződési zavarod van.

A felsoroltak miatt nem veheted igénybe a DermaPen kezelést? Fordulj kollégáinkhoz, és tudd meg, melyik eljárás az épp neked való!

 

 Derma roller

A dermaroller-rel való 1-3 kezelés után már jelentős változásokról számolnak be a páciensek, de az igazán látványos, tartós eredményhez kb. 6-8 kezelésre van szükség.

A kezeléseket kéthetente ismételjük, és a kúrák közt nagyon figyelni kell a magas folyadékfogyasztásra.

Nincs ismert mellékhatása.

A kezelés után erőteljes bőrpírt tapasztalhatunk, mely 1 napig fenn állhat. Sebesedés, bőrsérülés nincs! Extrém érzékenyeknél előfordulhatnak kicsi bevérzések illetve duzzanatok, melyek 1-2 napon belül maradéktalanul elmúlnak.

A derma rolleres kezelés látszatra egyszerű, akár otthon is végezhető kezelésnek tűnhet, viszont 0,5mm feletti tűhossz felett otthoni alkalmazása veszélyes lehet! A megfelelő derma roller tűméret, illetve a derma roller hatóanyagok helyes kiválasztása és alkalmazása miatt kizárólag kozmetikus, vagy orvos végezheti. A helytelen iránynak, az anatómiailag pontatlan hengerelésnek súlyos következményei lehetnek. Kérünk Titeket, hogy a derma roller kezelés elvégzését minden esetben bízzátok szakemberre!!

Derma rolleres kezeléseinkhez a francia Fusion, sebészeti ampullákat használjuk, melyek 100%-os tisztaságú, steril hatóanyagok, és a derma roller kezelésekben alkalmazható legmagasabb minőségű ampullák.