Az IMAGE Skincare a szépségipar egyik leginnovatívabb professzionális bőrápolási márkája, amely orvosi tisztaságú, prémium minőségű, koncentrált hatóanyagokkal dolgozik. Mivel a termékek intenzív hatóanyag tartalmúak, csak képzett szakember felügyelete mellett alkalmazhatóak, ezért nem is kaphatók kereskedelmi forgalomban, kizárólag szépségklinikákon és kiemelt kozmetikákban, a termékek ismeretéből vizsgázott, és kellő szakmai háttérrel rendelkező orvosok, bőrgyógyászok, kozmetikusok használhatják.

 

Miért döntöttünk amellett, hogy mi is bevezetjük kozmetikánkba ezt a termékcsaládot?

 

A 2003-as megalapítása óta az IMAGE márka hihetetlen gyors karriert futott be mind az Egyesült Államokban, mind pedig Európában. A mesterséges tartósítószertől, kőolajszármazékoktól és vegyi adalékanyagoktól mentes termékcsalád megoldást kínál öregedő, érzékeny és rozáceás, pigmentfoltos, aknés és száraz bőrre.  A termékek magas hatóanyag tartalommal rendelkeznek, melyek sejt szinten fejtik ki a hatásukat, helyreállítják és támogatják a bőr önregenerációs képességét.

Sokan kérdezik, hogy miben más az Image Skincare, mint a többi márka: egyrészt a formula komplexitásában, másrészt különleges szállító rendszerében. Ugyanis nem mindegy, hogy egy hatóanyag hol hat a bőrben és milyen mélyre jut le. A kiváló szállító rendszerek és kapszulázási technológiák lehetővé teszik, hogy az adott hatóanyag a lehető legmélyebbre jusson és a megfelelő helyen fejtse ki hatását. Illetve, ha van egy olyan hatóanyag, mint a retinol, ami egyébként is mélyre jut, akkor fontos az, hogy miként akadályozzák meg, hogy irritációt okozzon, de emellett mégis elég hatékony legyen. Az IMAGE ebben különleges, mert ezekre mind odafigyel és a leghatékonyabb módszereket alkalmazza.

Az IMAGE termékeknél a hatóanyagok központjában a savak állnak (peelingek), véleményük szerint ugyanis a retinol mellett ezek a leghatékonyabbak, ugyanakkor a különböző bőrtípusoknak és bőrproblémáknak különféle hatóanyag kombinációkat javasolnak, így a hidroxi savakat és a retinolt olyan növényi kivonatokkal egészítik ki, amik nem csak az adott problémára hatnak, hanem csökkentik az erős hatóanyagok által okozott irritációt is. Ezen kívül nem hagyhatjuk figyelmen kívül az Image által használt antioxidánsokat, peptideket, a különleges őssejt technológiát, amelyek segítik a bőr egészséges működését és táplálását.

Az IMAGE hitvallása, miszerint nincs szép bőr megfelelő otthoni ápolás nélkül, ugyancsak szimpatikus számunkra, mert mi is ebben hiszünk: a kezelések mellett a megfelelő termékek mindennapos használata is kulcsfontosságú ahhoz, hogy a bőrünk szépsége, egészséges állapota hosszú távon is fennmaradhasson. Az IMAGE a kezelésekhez ajánlott hatóanyagokat az otthoni termékekbe is beleteszi, így sokszor már a megfelelő otthoni rutin kialakításával elérhetjük célunkat. A készítmények komplex formulát takarnak, tehát egy-egy termék számos hatóanyagot tartalmaz, kiegészítve egymás hatását, és úgy, hogy ne kontraindikálják – azaz ne oltsák ki- egymást. Emiatt tapasztalhatjuk azt az áldásos “mellékhatást”, hogy a kialakított otthoni rutinunkban nem kell feltétlenül egy tucat terméknek szerepelnie, csupán néhánynak.

A termékcsalád három fázis sikeres kombinálásával éri el az eredményeket:

Első fázisban az otthoni ápolásra kifejlesztett professzionális termékekkel. Második fázisban a gyors, hatékony és felépülési időt nem igénylő peeling- és problémát célzó kezelésekkel, harmadik fázisban pedig a fenntartó havi kezelésekkel a kozmetikai szalonban.

 

Kinek ajánljuk az IMAGE Skincare termékeit és kezeléseit?

 

Mindenkinek, akiknek valamilyen bőrproblémája van, vagy bőrük egészséges egyensúlya megbomlott, és azt szeretnék visszaállítani és hosszú távon is egészséges, ragyogó, szép bőrre vágynak, mellékhatások és irritáció nélkül.

Az IMAGE termékeket természetesen magunkon is teszteltük és a hatás elképesztő! Próbáld ki Te is!

 

KEZELÉSEINK

  • Ipeel savas hámlasztás
  • O2 Lift oxigénes kezelés
  • Vital-C antioxidáns kezelés
  • The MAX növényi őssejtes kezelésIMAGE arckezelésekIdőtartamÁr
Arckezelés (tisztítással)- 16.800 Ft
O2 lift kezelés- 16.800 Ft
I MASK kezelés- 12.990 Ft
Tavaszi IMAGE mini kezelés (30 perc)30 perc 12.990 Ft
Nyári IMAGE mini kezelés (30 perc) 30 perc 12.990 Ft
Őszi IMAGE mini kezelés (30 perc) 30 perc 12.990 Ft
Téli IMAGE mini kezelés (30 perc) 30 perc 12.990 Ft
VITAL C kezelés (50 perc)50 perc 24.000 Ft
ILLUMINATING kezelés (50 perc) 50 perc 24.000 Ft
BE CLEAR kezelés (30 perc) 30 perc 18.800 Ft
Feszesítő nyak- és dekoltázskezelés (50 perc) 50 perc 22.000 Ft
the MAXTM őssejtes kezelés 50 perc24.000 Ft
Feszesítő, átalakító arckezelés 50 perc 24.000 Ft
Probiotikus tisztító arckezelés 50 perc 24.000 Ft
the MAXTM FLASH arckezelés25 perc26.900 Ft
I PEEL I ORMEDIC LIFTTM Solution30 perc16.800 Ft
I PEEL I SIGNATURE FACELILFT30 perc18.800 Ft