Szalonunkban számos kezelési módszer áll rendelkezésre hogy arcod üdébb, fiatalosabb legyen.  

Tűs vagy tű nélküli eljárások, melyeknek a lényege, hogy a sejtmembrán kettős rétegében rövid időre csatornák - pórusok nyílnak meg, melyeken keresztül a bőr megfelelő rétegébe juttatjuk be a gondosan megválasztott hatóanyag-koncentrátumokat.

A fiatalító módszerekkel tulajdonképpen a bőr egészséges működési mechanizmusa állítható vissza illetve támogatható meg.

Az anti-aging kezelések során a bőr stimulálása, regenerálása történhet elektromos impulzusokkal, lézerrel, mikro tűs eljárásokkal, csiszolással és savakkal is.  Nagy koncentrációjú hatóanyagokat alkalmazunk a kezelésekhez, melyek a fent említett módszerek működési elvének köszönhetően nem csak a bőr felszíni rétegébe, hanem annál sokkal mélyebbre, sejtszintig vihetők be.

Az eljáráshoz a rendkívül magas hatóanyagtartalmú, orvosi tisztaságú I Image 3D bőrápolási rendszerét választottuk.

Az intelligens peptidek lehetővé teszik, hogy az anti-aging kezelések mellett az acne, ill. a rosaceas bőrproblémák esetében is látványos eredményt érjünk el.

 

Kiknek javasoljuk az anti-aging kezelést?

 

Mivel a kezelés teljesen személyre szabható - mind a kezelés típusa,  mind a hatóanyagok egyéni igényeknek megfelelően kerülnek kiválasztásra, ezért bárkinek aki fiatalosabb bőrre vágyik.  

Kiemelt figyelemmel vagyunk vendégeink bőrének és problémájának megfelelő terápia kiválasztására. 

Az Anti-aging kezelésekkel jelentősen javítható a bőr általános állapota, csökkenthető a ráncok mélysége, a pórusok mérete, enyhíthetők az olyan bőrproblémák, mint a rosacea, az acne vagy a hiperpigmentáltság, ezen kívül látványos lifting - arckontúr-emelő- hatásuk is van és olyan problémákra is megoldást jelentenek, mint a szemkörüli ráncok és karikák.

 

Hány alkalmas kúra javasolt?

 

A kúrát személyre szabottan végezzük, a bőr állapotától és a választott módszertől függ, hogy hány alkalomra van szükség. Általánosságban elmondható, hogy a kívánt eredmény elérése érdekében szükséges legalább 5-6 alkalom kúraszerűen, majd félévenként egy emlékeztető, fenntartó kezelés.

 

Jár-e az anti-aging kezelés kellemetlenséggel?

 

A kezelés jellemzően fájdalommentes - maximum enyhe bizsergést vagy minimális kellemetlenséget érezhetünk, azonban nem igényel felépülési időt, a vendég a kezelést követően folytathatja a napi rutinját.

 

 

Mennyi időt vesz igénybe a kezelés?

 

A kezelés időtartama átlagosan 60 perc.

 

Milyen esetekben hasznos?

 

Plasztikai sebészeti beavatkozások előtt, vagy azok kiegészítéseként (ráncfeltöltés, ráncfelvarrás). A szalonban megemelt hatóanyag-tartalmú kezeléseket végzünk, melyekre szigorú higiéniás körülmények között kerül sor, minden kezeléshez steril, orvosi tisztaságú hatóanyagokat, egyszer használatos fecskendőket biztosítunk.