Változtasd meg vagy emeld ki arcod karakterisztikáját, és legyél gyönyörű - szemöldökstylinggal!

 

Szeretnéd, ha mindenki felfigyelne szépségedre? Nem akarsz egy lenni a tucatlányok közül, és vágysz rá, hogy megjegyezzék az arcodat? Találd meg a tökéletes megoldást az óbudai BeautySense Szépségszalon szemöldökformázó szolgáltatásainak segítségével!

 

A szem a lélek tükre, az ívelt, optimális színhatású, ideális vastagságú, dús és egészséges szemöldök pedig az arc koronája. Válaszd teljes körű szemöldökstyling szolgáltatásunkat, és engedd, hogy kényeztessünk! Emeld igéző tekinteted a világra, és élvezd a tartós szépség gondtalan örömét!

 

 

A szemöldökstyling lépései

 

01lépés: Arctisztítás

Megtisztítjuk arcbőrödet a rátapadt szennyeződésektől, felesleges faggyútól és sminktől. Így lesz arcodból vászon, melyre a tökéletes szemöldököt formázhatjuk.

 

02lépés: Mérés

Pontosan meghatározzuk arcod középvonalát és középpontját, valamint szemöldököd optimális kezdő-, csúcs- és végpontjait, külső és belső ívét. Ezzel biztosítjuk, hogy a kialakított szemöldök természetes hatású, valóban az arcod formájához illő legyen.

 

03lépés: Gyantázás

Elsőként kifésüljük és formázzuk szemöldöködet, majd a felesleges szálakat kíméletesen és körültekintően, gyantázással, wax-szal vagy csipeszeléssel távolítjuk el.

 

04lépés: Laminálás

A szemöldöklifting lényege, hogy a saját szemöldökszálak formázásának és rögzítésének segítségével nemcsak kialakítjuk, hanem tartósan fixáljuk is az ideális formát. Gyönyörű ív, rendezett szemöldök, hosszan tartó, látványos eredmények?

 

05lépés: Tartós festés hennával

Hat-nyolc héten át színtartó, egyenletes színhatású szemöldököt érhetünk el, ha a formázást és/vagy laminálást követően a természetes színezőanyagokat tartalmazó hennafestés mellett döntesz. Természetes festés, természetes hatás!

 

A folyamat teljes időtartama laminálással és tartós hennafestéssel együtt kb. 100 perc.
A szemöldökstyling szolgáltatás arckezelések mellé, ill. laminálás vagy tartós festés nélkül is igénybe vehető. Fontos!
A szemöldöklaminálás tartósságának megőrzése érdekében a kezelt szemöldököt az eljárást követő 48 órában nem érheti víz.

 

 

Szemöldöklaminálás: a legtartósabb megoldás tetoválás nélkül

A szemöldököd kiemelheti vagy akár el is rejtheti arcod szépségét. Épp ezért olyan fontos a rendezett és esztétikus forma kialakítása és fenntartása.

A szemöldöklifting tartós megoldást nyújt, és ideális formát biztosít akkor is, ha

  • szinte megőrülsz a rakoncátlan szemöldökszálaktól,
  • szemöldöködben foltok figyelhetők meg, vagy
  • aszimmetrikus szemöldökökkel rendelkezel, esetleg
  • az évek óta tartó rendszeres formázásnak köszönhetően a szemöldök egyes részei kikoptak,
  • szemöldököd jelenlegi formája változtatásért kiált, túl vékony, vagy az íve eltér az ideálistól, és akkor is, ha
  • még soha nem formázták a szemöldöködet.

 

Spórolj időt reggelente, és legyél mégis mindig tökéletes, válaszd a szupertartós szemöldöklaminálást!

 

 

 

A laminálás lépései

 

 

01lépés: Formázás

Kiválasztjuk az arcod formájának leginkább megfelelő ideális ívet és formát, hogy szemöldököd valóban kiemelje szépségedet.

 

02lépés: Szőrtelenítés

Gyantázással, wax-szal vagy csipeszeléssel eltávolítjuk a felesleges szálakat, és biztosítjuk a tökéletességet.

 

03lépés: Ápoló olajok

Az eljárás során felhasznált olajok felpuhítják a szemöldökszálakat és ápolják a szemöldök alatti bőrréteget. Alkalmazásuk lehetővé teszi, hogy a legkuszább szálakat is fájdalommentesen és könnyedén zabolázzuk meg.

 

04lépés: Kifésülés és fixálás

Aprólékos gonddal, egyesével állítjuk be szemöldökszálaidat, majd fixáló laminálógélt viszünk fel. Tökéletes ív, fluffy brow hatás, és négy-hat héten át tartó, csodás eredmény!

 

A folyamat teljes időtartama kb. 45 perc.
A szemöldöklaminálás szolgáltatás arckezelések mellé, ill. tartós festéssel együtt is igénybe vehető. Fontos!
A szemöldöklaminálás tartósságának megőrzése érdekében a kezelt szemöldököt az eljárást követő 48 órában nem érheti víz.

 

 

Tartós festés hennával


Fontos számodra, hogy mindig tökéletes legyen a megjelenésed? A formázott szemöldök tartós hennafestése biztonságos, bőrbarát, és alig egy óra alatt heteken át tartó, ragyogó megjelenést kölcsönöz.
A tartós festés hennával lépései:

 

01lépés: Szemöldökív kialakítása

A hennás festés eredménye 6-8 héten át tart, ezért nem hibázhatunk. Minden festés előtt pontos kirajzolást végzünk, így a kész szemöldök tökéletesen keretezi majd arcodat.

 

02lépés: Festés

A szemöldökre természetes hennafestéket tartalmazó, kíméletes és hatékony festőanyagot viszünk fel, mely óvja bőröd és szemöldökszálaid felületét, ugyanakkor szupertartós, természetes árnyalatú festést biztosít 6-8 héten át.

 

03lépés: Olajos ápolás

A festést a szemöldökszálakat erősítő, növekedésfokozó, olajos ápolással zárjuk. Ápolónkat otthoni használatra is megvásárolhatod, így minden nap alig néhány mozdulattal tehetsz arcod szépségéért!

 

A reggeli rohanásban minden perc számít. Gondoskodj róla, hogy már ébredéskor is te legyél a legszebb!

 

A folyamat teljes időtartama kb. 70 perc.
A tartós festés hennával szolgáltatás arckezelések mellé, ill. szemöldökstylinggal vagy szemöldökliftinggel együtt is igénybe vehető.
Fontos! A festés tartósságának megőrzése érdekében a kezelt szemöldököt az eljárást követő 24 órában nem érheti víz.