Siklós Júlia vagyok. 2001 óta (19 éve) foglalkozom sminktetoválással, 2006 óta pedig kozmetikusok gyakorlati szakoktatásával. Az elmúlt 10 évben szinte hónapról hónapra bővült a csapatom míg végül a rengeteg sminktetováló munka miatt 5 évvel ezelőtt elengedtem végleg a gyakorlati oktatói munkásságomat és kizárólag a sminktetoválásnak szenteltem a dolgos hétköznapokat.


Hála a sok szakmabeli megkeresésnek az oktatás irányába, szalonunk nagyobb üzletbe költözött Budapesten a III. kerületben. Profi körülmények között várom azon aktív sminktetoválókat vagy tanulókat akik a legmagasabb szinten szeretnék elsajátítani a sminktetoválást.

Miért válassz engem?

Mert 19 év alatt számos géppel és pigmenttel volt szerencsém dolgozni így rálátásom van a szakmára A-tól Z-ig. Ami viszont ennél is fontosabb hogy a 19 év alatt természetesen elkövettem az összes technikai és emberi hibát amit egy fejlődés útján járó tetováló elkövethet. Tudom hogy miért nem lesz tökéletes a gyógyult ajaktetoválásod. Hogy miért nem marad meg a szemhéjmunkád úgy hogy ne kelljen korrigálnod.... Tudom hogy mire vágysz, hogy mit szeretnél elsajátítani, hiszen ezeken mind keresztülmentem én is. Ha eleged van abból hogy még mindig nem tökéletesek a gyógyult eredményeid és úgy érzed van még pár titok amit valahogy senki sem mond el, keress meg bátran én megosztom veled!

Képzéseim gyakorlatorientáltak, egyedi technikával speciális módszerrel oktatok azért, hogy biztosan mindenre emlékezz és biztosan alkalmazni is tudd majd a tanultakat! Akkor is ha már nincs melletted segítség!
Fontos hogy valamennyi oktatást személyesen én tartom vagyis egész biztosan mindent megtudsz hiszen nem mindegy hogy hány év van az oktató háta mögött!

Akiktől pedig én tanultam  (a teljesség igénye nélkül):

Sviatoslav Otchenash, Nataliya Yeremenko, Xenia Generalova, Chuni Beaulo, Moshe Alul, Nada El-Hoss, Verica Balsko, Monica Ivani, Vámos Mónika, Patkós Alexandra, Berényi Zsuzsa, Hollós Dóra, Méhn Tünde.


Baráti Üdvözlettel: Siklós Júlia

Képzéseimen egyénileg vagy kis létszámú (max. 3-4 fős) csoportokban is részt vehetsz. Egyéni igényekkel is keress bátran!