Fiatalosan üde bőr ráncok és pigmentfoltok nélkül, sebészi beavatkozásoktól mentesen? Ez a mikrodermabrázió!

Az életkor előrehaladtával a bőrön apró elváltozások, pigmentfoltok és mimikai ráncok jelennek meg, melyek természetes, de nemkívánatos velejárói a bőröregedésnek. Kialakulásuk időpontja nem életkorfüggő: egyeseknél később, másoknál az életmód vagy a genetikai hajlam hatására korábban okoznak problémákat. Az óbudai BeautySense Szépségszalonban is elérhető professzionális Dr. Derm kristályos mikrodermabráziós kezelés azonban kényelmes és látványos megoldást nyújt minden nőnek.

 

Mire képes a mikrodermabrázió?

 

A bőr fiatalságának megőrzése érdekében rendszeres és alapos hámlasztásra van szükség, mely eltávolítja az elhalt hámsejteket, és segíti a bőrmegújítás természetes folyamatait.

A mikrodermabrázió egy olyan kontrollált mechanikai peeling eljárás, melynek során műtétmentesen távolítjuk el a bőr epidermiszének legfelső rétegét. Az így megtisztított bőrfelület sejtjei szinte fellélegeznek, és beindul a bőrfiatalodás folyamata.

Az új bőrréteg puha tapintású, üde és látványosan sima, zavaró pigmentfoltok és mély ráncok nélkül. Az életkor csak egy szám, a bőr egészsége és fiatalsága azonban mindennél többet ér!

 

 

 

Műtétmentes bőrcsiszolás, hibátlan bőr: hogyan működik?

 

A BeautySense Szépségszalonban a minőséget és a professzionális szolgáltatásokat tartjuk szem előtt, ezért választottuk a Dr. Derm által, szakorvosok bevonásával kifejlesztett mikrodermabráziós készüléket. A kezelőgép steril kristályok segítségével távolítja el a bőr legfelső rétegét, majd bőrazonos és bőraktív hatóanyagokat juttat az így kialakult új bőrfelszínbe. Ennek hatására fokozódik az arc mikrovérkeringése, a bőr bazális rétegében pedig beindul a sejtképződés.

 • Gyors és hatékony mechanikai peeling
 • A ráncok mélysége csökken, elhalványodnak a pigmentfoltok
 • A bőr nagyobb mértékben válik képessé a hatóanyagok felvételére és hasznosítására
 • Látványos eredmények már néhány kezelés után is
 • Fiatalos és üde arcbőr életkortól függetlenül

 

 

A mikrodermabrázió átütő változást hozhat életedbe, ha

 • felvennéd a kesztyűt a bőröregedéssel szemben. Viszlát szarkalábak és mimikai ráncok!
 • aknék, mitesszerek és hegek vonják el a figyelmet valódi szépségedről. A pattanások sosem a kedvenceink, de kifejezetten zavaróak harminc felett. Ha neked mégis szembe kell nézned velük, dönthetsz úgy, hogy magadat választod! A mikrodermabrázió segít elhalványítani a meglévő hegeket, és hozzásegít a makulátlanul sima, ragyogó arcbőrhöz. Próbáld ki te is!
 • eleged van a vízhiányos bőrtípussal gyakorta együttjáró problémákból. Van, amikor az elegendő vízfogyasztás és a hidratáló krémek rendszeres használata nem elég. A mikrodermabrázió gyorsan és hatékonyan távolítja el a bőr felső rétegét – ezzel együtt a fáradtszürke, fakó árnyalatokat –, és teszi lehetővé a mélyhidratálást. Vitalizáld arcbőrödet hatékonyan és tartósan Dr. Derm segítségével!
 • elszarusodási zavarokkal küzdesz. Tudjuk, hogy a keratinokhoz kapcsolódó genetikai eredetű elszarusodási zavarok számos kellemetlenséggel járnak együtt, a tünetekbe azonban nem kell beletörődnöd! A mechanikai peeling pontosan az, amire szükséged van a természetes és egészségesen fénylő arcbőrhöz.
 • dohányzás okozta bőrelszíneződést tapasztalsz.
 • bőröd fénykárosodott. Az akár kisgyermekkorban elszenvedett gyakori napégés és nagyfokú káros UV-sugárzás okozta fénykárosodás hatására a bőr elvékonyodik, a kollagénrostok eltűnnek, melynek következtében a bőr fokozottan szarusodik. Az arcon állandóvá válnak a tág pórusok, a ráncok, a pigmentfoltok és az értágulatok. A mikrodermabrázió azonban valódi megoldást jelenthet rövid és hosszú távon egyaránt. Tegyél egy próbát!

 

 

A bőr megújításának igazi titka a rendszeresség

 

A mikrodermabrázió - akárcsak bármely más kezelési eljárás – akkor hatékony igazán, ha nem alkalmi jelleggel, hanem rendszeresen, kúraszerűen végezzük. Ebben az esetben a kezeléseket egy-két hetente ismételve biztosítjuk a bőr érési folyamatainak rendszeres és állandó optimalizációját, megújulásra serkentve a sejteket.

A látványos eredmények elérése érdekében többalkalmas kezelésre és más hatóanyagokkal, krémekkel való kombinálásra is szükség lehet, a hatás azonban nem marad el. A fiatalosan puha, bársonyosan csábító bőr – legyél bár harminc vagy ötven - nem álom többé!