01Minőségi alapanyagok

Szalonunkban csak a legkiválóbb minőségű, nívós műszempilla-készítő alapanyagokkal dolgozunk, hiszen csak így tudjuk biztosítani a tartós luxus szempillaélményt.

 

02Szakértelem

A kiemelkedő minőség és a mindenkori higiénia nemcsak a felhasznált alapanyagokban, hanem a munkánkban is elsődleges. Az önképzés és a nagy gyakorlat elengedhetetlen a professzionális műszempilla-építési rutin kialakításához, így rendszeresen veszünk részt mesterképzéseken, és külföldi forrásokból is inspirálódunk. A legjobbat akarjuk neked nyújtani, hiszen megérdemled a maximumot. Nemcsak a pillákban, a munkavégzésünkben is.

 

03Szépségvédelem

Saját pilláid védelme éppolyan fontos számunkra, mint igéző tekinteted támogatása, ezért folyamatosan képezzük magunkat, hogy a legbiztonságosabb, legegészségesebb módon érjünk el szupertartós, csodásan sűrű hatást. Nálunk nem fordulhat elő, hogy a nem megfelelő applikálás következtében meggyengülnek, vagy akár az egészségestől eltérő mértékben hullanak ki saját pilláid.

 

04Szempillaápolás

Az igényed szerint kialakított műszempillád tartósságának biztosítása érdekében mindenkor megfelelő ápolásra van szükséged. Ezért a szempillák felhelyezése mellé minden alkalommal ingyenes tanácsadást biztosítunk, melynek során megtudhatod, mit, milyen termékekkel és milyen módon kell tenned a tökéletes és tartós pillantásokért. Mi dolgozunk a szépségedért, tedd ezt te is!

 

0524 órás szabály

A szempillaszálak rögzítése során felhasznált ragasztóanyagok teljes száradási ideje 24 óra, ezért vezettük be a pillázás utáni 24 órás szabályt. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a teljes száradási idő végéig TILOS a smink, a szauna és a gőzölés. Fontos tudnod azt is, hogy a pillákat a felhelyezést követő 24 órában EGYÁLTALÁN NEM ÉRHETI VÍZ, ellenkező esetben a pilláid épségéért nem tudunk garanciát vállalni.