Carbon Lézer Peeling – a zsíros-olajos, pattanásos és aknés bőr felszabadítója

 

Egészséges, sima, problémamentes bőrre vágysz a pattanásaid és foltjaid helyett? Nálunk a helyed!

Makulátlanul gyönyörű, hibamentes és ragyogóan üde arcbőr pattanások, aknék és hegek nélkül, fájdalommentesen és könnyedén! Ismerd meg a Carbon Medical Peeling kezelés kényeztetését, és segítségünkkel bőrhibáid örökre elhalványulnak!

 

A Carbon Lézer Peeling kezelés neked való, ha

 • évek óta aknék, pattanások és mitesszerek keserítik meg a mindennapjaidat;
 • minden kipróbált kence, kezelés és vitamin csődöt mondott;
 • autoimmun betegség vagy hormonális problémák miatt arcbőröd gyulladt, foltos, sebes-heges vagy örökké mitesszerekkel teli;
 • a korábbi pattanások és aknék nyomában hegek alakultak ki arcbőrödön;
 • a tág pórusok elvonják a figyelmet valódi szépségedről;
 • bőröd természetes kollagéntermelését fokoznád;
 • rugalmas és fiatalos arcbőrt szeretnél
 • fájdalom és kellemetlenségek nélkül!

 

A BeautySense Szépségszalon Óbuda kedvelt exkluzív kozmetikája, mely ügyfélközpontú hozzáállással, prémium szolgáltatásokkal és valódi énidős szépségprogramokkal csak rád vár!

 

 

Látványos eredmények az aknék, a pattanások és a tág pórusok kezelésében: Carbon Medical Peeling

A gyulladt, érzékeny, aknékkal és pattanásokkal teli arcbőr nemcsak fájdalmas, hanem veszélyes is lehet, ezért hozzáértő és gondos szakember bevonását igényli. Az otthoni nyomkodás és a félmegoldások helyett válaszd a Carbon Medical Peeling szolgáltatását!

 

Az aknék, comedók és tág pórusok kezelését bízd ránk, mert

 •  ✘ a rosszul megválasztott, bőrtípusodnak nem megfelelő kozmetikumok használata hosszú távon felborítja bőröd vízháztartását, megzavarja a faggyútermelés egyensúlyát, azaz tovább ront a helyzeten;
 •  ✘ a szakszerűtlen kezelés és nyomkodás átszakíthatja a gyulladt vagy eltömődött faggyúmirigy falát, az úgynevezett LOB-gátat, ennek következtében még súlyosabb gyulladások alakulhatnak ki, melyek tartós hegesedéssel járnak;
 •  ✘ a helytelen kezelés következtében kialakult foltos, heges bőrkép helyreállítása már komoly nehézségekbe ütközik, a homogén bőrfelszín kialakítása pedig szinte lehetetlen;

 

 •  képzett és tapasztalt munkatársaink exkluzív és diszkrét környezetben, kiemelkedő higiéniai körülmények között várnak rád;
 •  professzionális Dermway II Q-kapcsolt Carbon Medical Peeling lézer géppel dolgozunk;
 •  tőlünk elégedetten és felfrissülve távozol, hiszen vigyázunk bőrödre és szépségedre!

 

Válaszd a kényelmes és látványosan eredményes bőrrejuvenációs kezelést: Carbon Medical Peeling a BeautySense Szépségszalon Óbuda kínálatában!

 

 

Mi az a Carbon Medical Peeling?

A Carbon Medical Peeling egy hosszú távon is látványos eredményekkel járó bőrrejuvenációs kezelés. Hatására a hegek halványulnak, a tág pórusok szelídülnek, az aknék és mitesszerek kialakulása mérséklődik, és fokozódik a kollagéntermelés, vagyis fiatalossá és rugalmassá válik a bőr.

A minimum hathetes folyamat során heti egy alkalommal végzünk karbon lézeres kezelést, mely alkalmanként csupán húsz-harminc percet vesz igénybe. Vendégeink beszámolói szerint a fájdalommentes kezelés már a második alkalommal látványos változásokat eredményez, a harmadik-negyedik kezelést követően azonban jelentősen csökken az aknék és mitesszerek kialakulásának valószínűsége.

Évi néhány ismétlő alkalommal a természetes és hibátlan szépség akár éveken át fájdalomtól és drasztikus esztétikai beavatkozástól mentesen fenntartható. Ragyogj legteljesebb szépségedben természetesen a Carbon Medical Peeling segítségével!

 

 

Szépség és tudomány: a Carbon Medical Peeling lézeres kezelés menete

A karbon lézeres kezelés előtt meghatározzuk bőrtípusodat, felmérjük a meglévő bőrhibákat, és ismertetjük a kezelés pontos menetét.
Ezt követően elsőként a bőrtípusodnak megfelelő arclemosóval megtisztítjuk, majd tonizáljuk a bőrt.

Ezután visszük fel a kezelés sikeréhez elengedhetetlen szénrészecskéket tartalmazó nanotechnológiás carbongélt. Az ebben található finom szénszemcsék bejutnak a pórusokba és elnyelik lézer peeling gép által kibocsátott fénynyalábokat. A keletkező hő hatására a szénrészecskék a pórusokban „robbannak fel”, ezzel beindítják a kollagéntermelést és csökkentik a faggyúmirigyek aktivitását. A lézernyaláb elpusztítja a gyulladást okozó baktériumokat és összehúzza a pórusokat.

A rendszeres kezelés hatására a meglévő hegek halványulnak, a bőr pigmentállománya egységesebbé válik, az újabb aknék és mitesszerek kialakulása hétről hétre mérséklődik, a bőr sejtmegújító folyamatai azonban egyre hatékonyabbá válnak. A karbon lézeres kezelést követően az arcbőrön hámlás indul meg. Nincs többé fájdalom, gyulladás és sebek, csak természetesen szép, ragyogó és hibátlan arcbőr: Carbon Medical Peeling Óbuda kedvelt szépségszalonjában!

 

 

Fontos tudnivalók Carbon Medical Peeling kezelés előtt és után

A Carbon Medical Peeling arckezelés egy teljesen biztonságos és fájdalommentes esztétikai lézeres arckezelés, melynek sikere érdekében be kell tartanod néhány egyszerű szabályt. A karbon lézeres kezelést megelőző és követő 10 napban nem javasolt a napozás és a szoláriumozás, valamint fokozott fényvédelemre van szükség.

A peelingkezelést követő hét napban szigorúan tilos a hámlasztók és arcmaszkok használata! A közfürdők, strandok, spák, valamint gőzfürdők és otthoni kádfürdők a kezelést követő 48 órában kerülendők.

Egyes esetekben a karbon lézeres arckezelés ellenjavalt, pl.:

 • várandósság esetén;
 • sugár- vagy kemoterápiás kezelés esetén;
 • aktív bőrbetegség vagy herpeszfertőzés ideje alatt;
 • fényérzékenység, -allergia, vagy ezeket kiváltó gyógyszerek szedése esetén;
 • lázas állapotban;
 • frissen barnított bőr és
 • tetoválások felületén.

Ne várj tovább! Ragadd meg a nanotechnológiás Carbon Medical Peeling kínálta lehetőséget, és ragyogtasd fel legteljesebb szépségedet!