IntimgyantaKozmetikánkban a legprofibb alapanyagokkal végezzük a gyantázást, különös tekintettel az intimgyantára!
Válaszd akár a brazil fazont, akár a teljes szőrzet eltávolítását, nálunk biztosan nem csalódsz!

Kíméletesen és gyorsan távoltítjuk el bárhonnan a szőrzetet, és a végeredménnyel biztosan elégedett leszel.

Nem kell feszengened, szalonunkban vendégorientált, kedves és közvetlen a hangulat, miközben mégis luxus körülmények között érezheted magad. 

Ha intimgyantát szeretnél, válassz minket!

Gyantázáshoz minőségi, olasz alapanyagokat használunk, melyek lehetővé teszik a szőrzet kíméletesebb eltávolítását, illetve olívával és azulénnel nyugtatják a bőrt!

Míg a nagy felületeken a gyors és hatékony patronos gyantával szabadítunk meg a nem kívánatos szőrszálaktól, addig a hónalj, intim vagy bajuszka területén kíméletes waxot alkalmazunk a tartósabb és még alaposabb eredményért. 

Intim gyantádat alsóneműben is el tudjuk készíteni és garantáljuk hogy egyetlen szálacska sem bújik el a gyantánk elől, közben te mégis komfortosabban érezheted magad így. Ha ezt a megoldást választod, érdemes egy tanga bugyit bedobnod a táskádba, amit nem féltesz a waxunktól. 

Ezenfelül lehetőséged van végleges dióda lézeres szőrtelenítést is választani, melyet kifejezetten érzékeny, gyulladásra hajlamos, szőrbenövésre és kipattogásra hajlamos bőrre például nagyon javaslunk.

Garantáljuk hogy visszatérsz hozzánk!