Hyamatrix ránctalanítás - Anti-aging kezelésA hyaluronsav nagy mennyiségű vizet képes megkötni, mert a molekulái rácsszerű képződményt alkotnak. Az Orenburgi Állami Egyetem tudósai azt a célt tűzték ki, hogy a hyaluronsavból olyan bioanyagot állítsanak elő, mely elasztikus lemezhez hasonlít (mátrix), és optimális biomérnöki tulajdonságokkal rendelkezik. Ennek megvalósítása érdekében a tudósok a fotokémiai nano-strukturálási módszert választották a makromolekulák nano-keretszerkezetű struktúrájának létrehozása érdekében.

 

Így született meg a Hyamatrix!

A destrukturált hyaluronsav molekulák rendkívül kis méretének (40kDA!) köszönhetően könnyen behatol a bőr mélyebb rétegeibe. Pótolja a sejtközti mátrix szerkezetében fellelhető hyaluronsav hiányt, és alapja a szilárd mátrix váz képzésének.

A mátrix peptid képes rendezni az epidermális rétegben a korábban már behatolt hyaluronsavat és azt makromolekulákká képesek strukturálni, blokkolva ezzel a hialuronidáz szintézisét! Optimális feltételeket biztosít a sejtek fiziológiai osztódásához és a bőr megújulásához.

 

Időpontegyeztetés:

Katival: +36 20 524 3489
Julival: +36 70 518 5760

 

Video az eljárásról a TV2 Több mint Testőr című műsorában: