Mi is a Derma Roller vagy más néven kollagén indukciós terápia?


A derma roller egy új, elképesztően hatékony eljárás bőrfiatalításra, és különböző bőrproblémák orvoslására. Az eljárás során a hengerből kiálló apró tűk, mikrosebzéseket okoznak a bőr mélyében, melyek hatására beindul a bőr természetes védekezési reakciója, kollagént és elasztint kezd el termelni, melyek a bőr fő építő elemei. 
A kezelés helyi érzéstelenítésben zajlik.Dermaroller kezelés, dermaroller bőrfiatalítás, dermaroller óbuda


A mikrotűk által steril csatornák képeződnek, melyeken keresztül a kezeléshez kívánt steril hatóanyagokat bejuttathatjuk a kellő mélységbe, ahol aztán látványos és tartós eredményt produkálva fejtik ki hatásukat. Ezek a mikrocsatornák egy órán belül spontán bezáródnak.
A helyesen megválasztott hatóanyagokkal látványos és tartós eredmény érhető el. Nagyon fontos, hogy csak orvosi tisztaságú, steril hatóanyagokat használjunk a derma roller kezelésekhez!

 

A Derma Rollerek sikeresen használhatók

  • bőrfiatalításra, ránctalanításra igen nagy hatékonysággal
  • laza, petyhüdt bőr kezelésére
  • tisztátalan, problémás arcbőrök kezelésére
  • tág pórusokra
  • hegekre
  • májfoltokra
  • hajhullásraDerma roller

A dermaroller-rel való 1-3 kezelés után már jelentős változásokról számolnak be a páciensek, de az igazán látványos, tartós eredményhez kb. 6-8 kezelésre van szükség.

A kezeléseket kéthetente ismételjük, és a kúrák közt nagyon figyelni kell a magas folyadékfogyasztásra.

Nincs ismert mellékhatása.

A kezelés után erőteljes bőrpírt tapasztalhatunk, mely 1 napig fenn állhat. Sebesedés, bőrsérülés nincs! Extrém érzékenyeknél előfordulhatnak kicsi bevérzések illetve duzzanatok, melyek 1-2 napon belül maradéktalanul elmúlnak.

A derma rolleres kezelés látszatra egyszerű, akár otthon is végezhető kezelésnek tűnhet, viszont 0,5mm feletti tűhossz felett otthoni alkalmazása veszélyes lehet! A megfelelő derma roller tűméret, illetve a derma roller hatóanyagok helyes kiválasztása és alkalmazása miatt kizárólag kozmetikus, vagy orvos végezheti. A helytelen iránynak, az anatómiailag pontatlan hengerelésnek súlyos következményei lehetnek. Kérünk Titeket, hogy a derma roller kezelés elvégzését minden esetben bízzátok szakemberre!!

Derma rolleres kezeléseinkhez a francia Fusion, sebészeti ampullákat használjuk, melyek 100%-os tisztaságú, steril hatóanyagok, és a derma roller kezelésekben alkalmazható legmagasabb minőségű ampullák.