Fiatalító kozmetikai kezelések: fiatalság szike nélkül

Fiatalító kozmetikai kezelések: fiatalság szike nélkül

A szépségnek ezer arca van, de az ápolt és esztétikus megjelenés, az egészséges és harmonikus arc, a hamvas - puha bőr stílustól függetlenül minden nő számára fontosak. Mi passzolna jobban bármely outfithez, mint a természetesen és fiatalosan ragyogó, gyönyörű bőr?

Az óbudai BeautySense Szépségszalon professzionális kozmetikai kezelések széles tárházával segít, hogy a fiatalosan tökéletes bőr és a mindenkor vonzó megjelenés szike nélkül is elérhető legyen számodra. Tavaszi megújulás, kényeztetés és támogatás a bőrnek: BeautySense szalonélmény neked!

 

Élet pigmentfoltok nélkül: Image I PEEL hámlasztó kezelések

 

Ma már szinte természetes, hogy a bőr megújulásának támogatására az egyik legfontosabb tennivaló a bőrfelszín kíméletes, ugyanakkor hatékony hámlasztása. Az I PEEL hámlasztó kezelések során a kémiai hámlasztás a bőrtípusodhoz választott Image Wrinkle Lift, Wrinkle Lift Forte vagy Perfection Lift készítmény segítségével zajlik. A lágy és krémes maszkokban, krémekben található glikolsav eltávolítja bőrödről a rátapadt és láthatatlan szennyeződéseket, valamint az elhalt hámsejteket és sejttörmeléket.

 

Az eredmény káprázatosan feszes, megújult és telt arcbőr pigmentfoltok, aknék és más kellemetlen tényezők nélkül! Jelentkezz be, és éld át a tavaszi megújulás kényeztetését luxus körülmények között!

 

Viszlát, ráncok, helló, természetesen ragyogó bőr!

 

Az életkor előrehaladtával a mimikai ráncok megjelenése szükségszerű, és még rendszeres arcjóga és hidratálás esetén is szinte elkerülhetetlen. A legtöbben a szarkalábak, nevetőráncok és más jellegzetes, nemkívánatos vonalak megjelenése esetén fontolóra veszik, hogy segítségül hívják az esztétikai sebészet szolgáltatásait. Pedig erre semmi szükség! A BeautySense Szépségszalonban is megtalálható mikrodermabrázió segítségével a szépség szike nélkül is elérhető.

 

A kontrollált mechanikai peeling, vagy más néven műtétmentes bőrcsiszolás során a bőr legfelső rétegét steril kristályok segítségével eltávolítjuk, majd a bőrbe bőrbarát hatóanyagokat juttatva támogatjuk a bőr megújulásának természetes folyamatát.

 

A mikrodermabrázió rendkívül hatékony
 

  • a természetes bőröregedés tüneteivel szemben;
  • az aknék, pattanások és az azok következtében kialakuló hegek megszüntetésében;
  • a vízhiányos bőrállapotok következtében fellépő tünetek kezelésében;
  • a pigmentfoltok halványításában;
  • a dohányzás következtében kialakuló bőrelszíneződés megszüntetésében;
  • a fénykárosodás következtében kitágult pórusok és elhalványult bőr problémáinak kezelésében.

 

Vegyél részt problémás bőröd támogatására összeállított mikrodermabráziós programunkban, mert a szépség titka a rendszeres gondolkodás és támogatás! Jelentkezz be!

 

Anti-aging kezelés hatékonyan, tavasszal is

 

Az általunk használt Image SkinCare termékek a klinikai tudást és a legjobb szakemberek tapasztalatait ötvözve fókuszálnak a szikementes szépség támogatására. Szalonunkban anti-aging IMAGE kezelések széles választéka szolgálja vendégeink szépségét, így ha minket választasz, személyre szabott gondoskodásra számíthatsz.

 

A bőrdiagnosztikát követően kiválasztjuk a bőrtípusodnak megfelelő kezelési metódust, és a szükségletektől függően végezzük el az egyes kezelések lépéseit. Az IMAGE O2 Liftingkezelés során a bőr mélyebb rétegeit célozva juttatunk a bőrbe oxigénmolekulákat, melyek a növényi összetevőkkel, peptidekkel és antioxidánsokkal kapcsolódva felvirágoztatják a bőrt.

 

Más esetekben a the MAX növényi őssejteket tartalmazó készítményeket javasoljuk, melyek 15 különféle növény felhasználásával készülnek, és a bőr barrier rétegén túljutva feszesítik és megújítják a bőrt. Az IMAGE the MAX kezelés hatására az érett bőr öregedése visszafordítható vagy megállítható, a regenerált, hidratált és feszesen telt bőr érzése elérhető. Viszlát, fáradt és petyhüdt, megszürkült, ráncos-pigmentfoltos bőr, helló, új élet, helló, tavasz!

 

Nálunk biztosra veheted, hogy csak a számodra legjobb, optimális megoldásokat javasoljuk, és gondoskodunk bőröd regenerációjáról legjobb tudásunk szerint. Nekünk az elégedett, visszatérő vendég a kedvencünk, így arra törekszünk, hogy jó legyen neked nálunk. Jelentkezz be, és tapasztald meg a BeautySense-élményt a saját bőrödön!

 

Carbon lézer peeling: a kompromisszummentes simaság záloga

 

Mindenki tudja, hogy a kamaszkori pattanásoknál és aknéknál csak a felnőttkori pattanások és aknék idegesítőbbek. Ha te is szeretnél egyszer és mindenkorra leszámolni a zsíros-olajos bőr, illetve a tág pórusok, aknék és hegek problémáival, a carbon medical peeling épp neked való!

 

A legalább hathetes kezeléssorozat alatt heti egy alkalommal carbonlézeres kezelést végzünk, melynek során a bőrre nanotechnológiás szénrészecskéket tartalmazó carbongélt viszünk fel. Miután a szénrészecskék bejutottak a pórusokba, az irányított lézernyalábbal a bőrt felhevítjük. Mivel a keletkező hő hatására a szénrészecskék a pórusokban „robbannak fel”, a mikrosérülés hatására a bőr öngyógyító folyamatai is beindulnak.

 

A carbon lézer peeling következtében:

 

  • a bőr fertőzéseit okozó baktériumok megsemmisülnek, ezáltal csökken az esetleges gyulladások mértéke;
  • a tág pórusok összehúzódnak, ezáltal csökken az esztétikai probléma;
  • a faggyúmirigyek aktivitása normalizálódik;
  • fokozódik a bőr kollagéntermelése;
  • a bőr pigmentállománya homogénebbé válik, csökken a foltok láthatósága.

 

DermaPen a tág pórusok és öregségi foltok ellen

 

A DermaPen a Dermaroller rendszer továbbfejlesztett és automatizált változata, mellyel helyi érzéstelenítésben végezzük fájdalommentes kezeléseinket. A DermaPen segítségével függőleges csatornákat nyitunk a bőrben, ez pedig rövid- és hosszú távon egyaránt fokozza a hatóanyagfelvétel intenzitását.

 

A kúraszerűen alkalmazott kezelések eredményeként a tág pórusok szűkebbé válnak, az öregségi és pigmentfoltok, illetve a mimikai ráncok halványulnak, a bőr tónusa pedig fokozódik. Gyönyörű, fiatalos és feszes bőr természetesen!

 

Személyre szabott gondoskodás: MesoLux tű nélküli mezoterápia

 

A MesoLux tű nélküli mezoterápia egy kétkomponensű eljárás, melynek erejét az elektromos impulzusok, valamint a fényterápiás elemek adják. A kezelés első lépéseként kontrollált elektromos impulzusok segítségével rövid időre csatornákat nyitunk a sejtmembrán kettős rétegében. Ez lehetővé teszi a hatóanyagkoncentrátumok intenzív felszívódását teszi.

 

Ezután a második lépésként alkalmazott biofoton terápia biostimulációs mechanizmusokat indít be, azaz a bőr öngyógyító folyamatait stimulálja. Ennek hatására a bőrfelszín élettel telivé, frissé, feszessé és homogénebbé válik, azaz a mezoterápia nemcsak anti-aging kezelésként, hanem rosaceás és aknés bőr esetén is nagy sikerrel alkalmazható. Próbáld ki te is!

 

Úgy érzed, a tavasz közeledtével neked is szükséged van a megújulásra? Szívesen kényeztetnéd magad akár egy teljes napon át hozzáértő kozmetikusok és más szakemberek segítségével? Jelentkezz be hozzánk, és élvezd a professzionális kozmetikai kezelések rövid és hosszú távú hatása

avatar