• Az elavult, körülményes és időigényes csavarós göndörítéssel szemben, az eljárás, egyszerű, gyors és kényelmes.
  • A vendég számára biztonságos és pihentető, nem okoz semmilyen kellemetlenséget.
  • A dauer folyadék és a fixáló mindig friss az egy alkalmas kiszerelésnek köszönhetően, ezért az eredmény garantáltan tartós, körülbelül 1,5 hónapig tart.
  • A különböző hosszúságú szempillákhoz különböző méretű klipszek közül választhatunk.
  • Nem roncsolja a szempillákat., sőt kifejezetten ápoló, a szálak keratinját lezáró, simító hatású!

 

Miben más, mint a régi rendszerek?

Nem véletlenül nem terjedt el eddig a tartós szempilla göndörítés. A múltban használt csavarós szempilla dauer igen bonyolult volt, sok időt, komoly kézügyességet, és türelmet igényelt mind a kozmetikus, mind a vendég részéről. Ezzel a teljesen új technológiáva viszont, pillanatok alatt gyönyörű, íves szempillákat varázsolhat. Az új rendszer vitathatatlan előnyei, a régivel szemben, hogy használata egyszerű, gyors és kényelmes. A vendég számára az eljárás kellemes és pihentető. Még a legérzékenyebb szeműeknek is felrakható, mivel a dauer és a fixáló zselé garantáltan nem kerül a szembe.
 

Baalbek iCurl tartós szempilla göndörítés


Egyszerűen, gyorsan! A forradalmian új rendszerrel pillanatok alatt gyönyörű, íves szempillákat varázsolhat, mely szépen keretezi a szemet, kiemeli a tekintetet és megszépíti az arcot.

 

Előtte Szempilla göndörítés előtt, Szempilla göndörítés, szempilla göndörítés óbudaUtána Szempilla göndörítés után, Szempilla göndörítés, szempilla göndörítés óbuda
előtteutána

 

Az iCurl szempillagöndörítés előnyei

  • A klipsz ergonómiai kiképzése biztosítja azt, hogy sehol nem feszül az arcon, nem húzza a szempillákat. Az íves klipsz a szempilla tövétől C alakban hajlítja meg a szempillákat.
  • A dauer és a fixáló zselé az egyalkalmas kiszerelésnek köszönhetően minden alkalommal friss és steril. A jó minőségű anyag nem roncsolja a szempillákat, és az eredmény garantáltan tartós.
  • A szempilla göndörítése 15-20 perc alatt megvalósítható, pl. miközben egy krémpakolással pihen a vendég.  Másfél-két havonta elegendő megismételni ahhoz, hogy vendégünknek mindig szép, íves szempillája legyen.

 

 

Szempilla gondörítés, szempilla göndörítés úbudaSzempilla gondörítés, szempilla göndörítés úbudaSzempilla gondörítés, szempilla göndörítés úbuda

 

Kinek ajánljuk?

Mindenkinek! Keveseknek marad meg a gyermekkorban még többekre jellemző szépen ívelt szempillája. Sok hölgynek van elég sűrű és hosszú szempillája, de mivel egyenes, vagy majdnem teljesen egyenes, nyitott szemnél, szinte semmi nem látszik belőle. A szempilla göndörítés hatására a lágyan ívelt szempillák szép keretet biztosítanak a szemnek. Ne feledkezzünk meg a férfiakról sem, hiszen a hatás olyan természetes, hogy akár nekik is elkészíthetjük a szempilla dauert. Sokaknak annyira egyenes a szempillája, hogy az egyre inkább elterjedő szálas szempilla hosszabbítást sem lehet rajta elvégezni anélkül, hogy előtte ne göndörítenék a szempilláját.