Sűrű, hosszú és csábos pillák?
Ne mondj le róla!
Válassz a legprofibb, esztétikus és tartós műszempilla-megoldások közül a BeautySense Szépségszalonban!

 

Óbudai szalonunkban kiváló minőségű, szupertartós és kuszaságmentes pillákkal várunk, hogy tekinteteddel mondhasd el mindazt, amit csak szeretnél. Hívd fel magadra a figyelmet, és nézz új szemmel a világra!

Tartós 1D, duplasoros (2D), Light Volume Lashes (3D és 4D), valamint Luxury Volume Lashes (5 és 6D) műszempilla-megoldások a ragyogóan nyílt tekintetért!

 

Klasszikus 1D pillák

 

Mozgalmas, aktív életet élsz?
Fontos számodra a természetes összkép, mégis szívesen alakítanál megjelenéseden? Válaszd a szupertartós, akár 6 hétig is csábos pillantásokat garantáló, klasszikus 1D pillákat!

A módszerrel gyakorlott pillásaink keze alatt nemcsak megszépülsz, hanem lehetőséget kapsz rá, hogy a természetes összkép megtartása mellett változtass szemed formáján, vagy felhívd magadra a figyelmet.

Cicás tekintet, vagy óriási őzikeszemek?
Lehetséges!

1D műszempilla

Mivel az 1D eljárás során saját szempilláidhoz rögzítjük az egyes szálakat - melyekből akár 3-4 különféle szállhossz és szálvastagság áll rendelkezésre -, az összkép harmonikus, természetes és szupertartós lesz. Ezekkel a pillákkal akár aktívan sportolhatsz, úszhatsz is, hiszen bírják a strapát.

Az extrém megoldásokat kedveled, vagy a hétköznapokba is vinnél egy kis csillogást? A BeautySense Szépségszalonban ezt is megteheted! Egyedi megjelenésed fontos számunkra, ezért igény szerint csillámos, kristályporos, irizáló, vagy akár színes pillaszálak felhelyezésével segítünk abban, hogy külsőd tükrözze csodás személyiségedet.

A BeautySense Szépségszalonban biztos lehetsz abban, hogy másfél óra alatt, exkluzív környezetben, magas minőségi elvárásoknak megfelelő, kiváló és szupertartós anyagokból készül el az elvárásaidnak megfelelő pillasor.

Óvjuk saját pilláidat, és mindenkor megőrizzük azok egészséges, természetes szépségét, ezért maximálisan ügyelünk a higiénikus, pontos és alapos munkavégzésre. Nem ötperces megoldásokat kínálunk, hanem a hozzád illő professzionális és extrém tartós kivitelezést!

 

 

Duplázott szempillasor (2D)

 

Sűrű pillák, buja tekintet?
Nálunk megkaphatod!

A duplázott szempillasor lehetővé teszi számodra, hogy hangsúlyos, mégis természetes hatású szempilláiddal hívd fel magadra a megfelelő emberek figyelmét.
Természetes hatás, mély pillantások, szupertartós kivitel!

A professzionális eljárás során minden pilládra két másik pillaszálat rögzítünk, ezzel diszkréten alakítjuk arcod formáját. Ennek következtében alakul ki a drámai, mégis természetes szempillahatás.

Próbáld ki most, élvezd az eredményt heteken át!

 

 

Light Volume Lashes 3D - 4D műszempilla

 

Fantasztikus maxihatás elnehezülő szemhéjak nélkül?

Nem lehetetlen! Ha jártál már úgy, hogy a pillázást követően alig bírtad kinyitni a szemed, vagy volt már, hogy műszempillák nélkül szinte megkönnyebbültél, a Light Volume Lashes könnyített szerkezetű 3D és 4D pillák épp neked valók!

Az eljárás során minden saját pilládhoz három, illetve négy műszempillaszálat rögzítünk, melyek a speciális light kialakításnak köszönhetően sűrű és csábos pillákat eredményeznek szemhéjfáradás nélkül.

Trendi luxuspillák, sminkmentesen is gazdag tekintet, szupertartós, könnyített kivitel, hogy a nap minden percében teljes fényedben ragyoghass!

 

 

Luxury Volume Lashes 5D-6D műszempilla

 

Ébreszd fel magadban az igazi nőt, és mutasd meg a Luxury Volume Lashes segítségével, ki vagy valójában!

Drámai hatás, feltűnő szépség és karakteres változás: ez a szuperkönnyű, extrém tartós 5D és 6D műszempilla, mely a Beauty Sense Szépségszalonban is elérhető.

Minden saját pilládhoz öt vagy hat könnyített szerkezetű, tartós pillát rögzítünk, mely megváltoztatja vagy kiemeli arcod karakterisztikáját. A Luxury Volume Lashes használatával megspórolhatod a reggeli sminkidőt, mégis minden pillanatban tökéletes lesz a megjelenésed. Szempillaformázás maximumon: Luxury Volume Lashes!