Mozgalmas, aktív életet élsz?

Fontos számodra a természetes összkép, mégis szívesen alakítanál megjelenéseden? Válaszd a szupertartós, akár 6 hétig is csábos pillantásokat garantáló, klasszikus 1D pillákat!

A módszerrel gyakorlott pillásaink keze alatt nemcsak megszépülsz, hanem lehetőséget kapsz rá, hogy a természetes összkép megtartása mellett változtass szemed formáján, vagy felhívd magadra a figyelmet.

Cicás tekintet, vagy óriási őzikeszemek?
Lehetséges!

Mivel az 1D eljárás során saját szempilláidhoz rögzítjük az egyes szálakat - melyekből akár 3-4 különféle szállhossz és szálvastagság áll rendelkezésre -, az összkép harmonikus, naturális és szupertartós lesz. Ezekkel a pillákkal akár aktívan sportolhatsz, úszhatsz is, hiszen bírják a strapát.

Az extrém megoldásokat kedveled, vagy a hétköznapokba is vinnél egy kis csillogást? A BeautySense Szépségszalonban ezt is megteheted! Egyedi megjelenésed fontos számunkra, ezért igény szerint csillámos, kristályporos, irizáló, vagy akár színes pillaszálak felhelyezésével segítünk abban, hogy külsőd tükrözze csodás személyiségedet.

A BeautySense Szépségszalonban biztos lehetsz abban, hogy másfél óra alatt, exkluzív környezetben, magas minőségi elvárásoknak megfelelő, kiváló és szupertartós anyagokból készül el az elvárásaidnak megfelelő pillasor.

Óvjuk saját pilláidat, és mindenkor megőrizzük azok egészséges, természetes szépségét, ezért maximálisan ügyelünk a higiénikus, pontos és alapos munkavégzésre. Nem ötperces megoldásokat kínálunk, hanem a hozzád illő professzionális és extrém tartós kivitelezést!

 1D Műszempilla

Amennyiben nagy gyakorlattal rendelkező szakember készíti el minőségi anyagokkal, úgy  5-6  hétig tartós, mivel a szálak csak a saját szempillák természetes cserélődésével hullanak el.

Vízálló, súlytalan, látványos, tartós! Kényelmesen sportolhat, úszhat vele. A reggeli ébredés után is szépnek érezheti magát.

Különböző ívű, hosszúságú, vastagságú, színű szempillák közül válogathatunk. 3-4 különböző hosszúságú szálakból összeállított 1D szempillával pl. alakíthatjuk a szem formáját, cicásabbá varázsolhatjuk a tekintetet, vagy ártatlan őzike szemeket varázsolhatunk. A színes szálakon kívül már csillámos, kristályporos szálak is válaszhatóak, melyekből ha néhány szálat applikálunk a feketék közé, csodálatos, csillámló, irizáló tekintetet kapunk.

Nagyon fontos, hogy mindig tartsuk szem előtt a megfelelő szakember kiválasztását! A hibásan, helytelenül felhelyezett 1D szempilla szálak (bár ilyenkor is látványosak), de a saját szálakat húzhatják, az összeragadások terhelhetik, így a saját szempillák élete veszélybe kerülhet. A nem megfelelően fertőtlenített eszközök fertőzést okozhatnak!


Gyakorta javítok mások által elrontott 1D szempillákat, illetve sajnos találkoztam a higiénia betartásának hiánya miatt adódott problémákkal is. Kérlek Titeket, óvakodjatok a feltűnően kedvező ajánlatoktól! A jó szakembernek rengeteg munkája van, ez egy hosszadalmas, nagy kézügyességet és türelmet igénylő munka, amit emiatt csak azok tudnak áron alul kínálni, akiknek nincs elég munkájuk, vagy kínai anyagokkal dolgoznak. Ez pedig mint tudjuk, önmagáért beszél...