Az 1D szempillasor lényegében azoknak ideális, akik valóban a természesetesség hívei, illetve azoknak, akik alapvetően elégedettek saját szempillájukkal, azonban kicsit szeretnék, ha optikailag hosszabb hatásúak lennének.

Az 1D műszempilla elkészítésének lényege az, hogy szálanként kerülnek fel a pillák (egy saját pillára egy műszempilla), illeszkedve az eredetiekhez.

Tekintettel kell lenni az egyéni adottságokra, így különböző méretű, valamint vastagságú pillákat használunk.

 1D Műszempilla

Amennyiben nagy gyakorlattal rendelkező szakember készíti el minőségi anyagokkal, úgy  5-6  hétig tartós, mivel a szálak csak a saját szempillák természetes cserélődésével hullanak el.

Vízálló, súlytalan, látványos, tartós! Kényelmesen sportolhat, úszhat vele. A reggeli ébredés után is szépnek érezheti magát.

Különböző ívű, hosszúságú, vastagságú, színű szempillák közül válogathatunk. 3-4 különböző hosszúságú szálakból összeállított 1D szempillával pl. alakíthatjuk a szem formáját, cicásabbá varázsolhatjuk a tekintetet, vagy ártatlan őzike szemeket varázsolhatunk. A színes szálakon kívül már csillámos, kristályporos szálak is válaszhatóak, melyekből ha néhány szálat applikálunk a feketék közé, csodálatos, csillámló, irizáló tekintetet kapunk.

Nagyon fontos, hogy mindig tartsuk szem előtt a megfelelő szakember kiválasztását! A hibásan, helytelenül felhelyezett 1D szempilla szálak (bár ilyenkor is látványosak), de a saját szálakat húzhatják, az összeragadások terhelhetik, így a saját szempillák élete veszélybe kerülhet. A nem megfelelően fertőtlenített eszközök fertőzést okozhatnak!


Gyakorta javítok mások által elrontott 1D szempillákat, illetve sajnos találkoztam a higiénia betartásának hiánya miatt adódott problémákkal is. Kérlek Titeket, óvakodjatok a feltűnően kedvező ajánlatoktól! A jó szakembernek rengeteg munkája van, ez egy hosszadalmas, nagy kézügyességet és türelmet igénylő munka, amit emiatt csak azok tudnak áron alul kínálni, akiknek nincs elég munkájuk, vagy kínai anyagokkal dolgoznak. Ez pedig mint tudjuk, önmagáért beszél...