A Gigi Glycopure kezelés kíméletes hámlasztást tesz lehetővé minden bőrtípus számára. Alacsony savtartalom mellett, igen látványos hatást érünk el vele. Az AHA sav mellé A-vitamin (retinol) is került a készítménybe, amely a sejtosztódást elősegítő hatásával felerősíti a kezelés bőrfiatalító tulajdonságát.

A normál szaruképzési folyamatnál a bőr megújulása 28 nap alatt megy végbe. A kor előrehaladtéval ez a folyamat lelassul, így a bőr felületén egyre jobban láthatóvá válnak a ráncok, pigment- vagy májfoltok, hegek, kiemelkedő bőrelváltozások és más hámképzési rendellenességek. A bőr petyhüdtté, ráncossá, egyenetlenné, foltossá válik.Gigi Glycopure kezelés

A GIGI Glycopure hámlasztás ezekre a problémákra kínál megoldást.  4-6 vagy 8 alkalomból álló kúraszerű kezeléssel, a bőr problémáitól függően A hámlasztás hetente 1 alkalommal történik, hogy az elszarusodott hámsejtek eltávolításával serkentsük a bőr friss, új sejtjeinek termelődését. Az AHA sav nem csak a bőr szarurétegében, de mélyebb hámterületeken és a hám alatti irhában vagy dermisben is jótékony szerkezeti változásokat hoz létre.

A glycopure hámlasztás során a bőr gyorsabban regenerálódik. Nyitottá válik a hatóanyagok maximális felszívódására, elősegíti a kozmetikai hibák, ráncok elhalványulását illetve megszűnését, feszesíti a bőrt, javítja az aknés bőrproblémákat!!

 

A Glycopure AHA savas hámlasztás a következő problémákra nyújt segítséget:

  • A bőr öregedési folyamatainak lelassítása illetve megelőzése
  • Kisebb ráncok kisimítása
  • Feszesítés, kollagénképzés
  • Pattanásos bőr kezelése
  • Faggyúmirigy működésének szabályozása
  • Májfoltok és szeplők halványítása, egységes, szép színű bőr elérése
  • Tág pórusok finomítása
  • Napsütés vagy szolárium által károsodott bőr regenerálása

 

A glycopure hámlasztó kúra végére az arcbőr hámrétege megújul, egyenletes festékezettségű lesz, és a ráncok kisimulnak. Feltöltődik, feszessé válik a kötőszövet. Az arcbőr újra élettel-teli és fiatalosan sugárzó lesz. A bőr tapintásra sima és bársonyos. A glycopure kezelés még eredményesebb, ha otthoni arcápolásra a kozmetikus által javasolt, a bőrtípusnak megfelelő kozmetikumok segítik a regenerálódást.

 

Nagy előnye ennek a hámlasztásnak, hogy nem kell a hámlasztás ideje alatt a lakásban maradni. Külső szemlélő számára nem látható a bőrmegújító folyamat. Nem jár erőteljes bőrpírral, és nem is fájdalmas!

 

 

Glycopure hámlasztás Steps 1
Glycopure hámlasztás Steps 2
Glycopure hámlasztás Steps 3
Glycopure hámlasztás Steps 4
 
Glycopure hámlasztás Steps 5
Glycopure hámlasztás Steps 6
Glycopure hámlasztás Steps 7
Glycopure hámlasztás Steps 8